gamefan

Amennyiben érdekelnek a játékok,de nem akarod minden idődet ezzel tölteni,akkor jó helyen jársz,és még számos filmet is találhatsz.

A történet azzal kezdődik, hogy Kuchiki Rukia, egy shinigami (halálisten) megjelenik Kurosaki Ichigo szobájában. Meglepődik rajta, hogy Ichigo képes látni őt, mert a shinigamik és általában a szellemi lények a közönséges emberek számára láthatatlanok, csak a nagyon nagy vagy a nagyon kis szellemi energiával rendelkezők (értsd: haldoklók) képesek erre. Azonban nincs sok ideje meglepődni, mert egy lidérc (egy elkárhozott lélek) megtámadja Ichigo családját és meg kellene védenie őket. Azonban – egyéb okokból – alulmarad, és erejét Ichigonak adja, aki megvédi a testvéreit. Azonban Rukia szellemi energiája egyszerre felébreszti a saját belső erejét is, ami eddig rejtőzködött és képességeiben messze felülmúlja a legtöbb közönséges shinigamiét is.

A következő nap Rukia egyszer csak betoppan Ichigo osztályába, mint cserediák, és úgy viselkedik, mint egy normális ember. Mint kiderül, ereje átadása miatt kénytelen az emberek világában maradni, egy ideiglenes póttestben arra várva, hogy shinigami ereje visszatérjen. Addig is Ichigo helyettes shinigamiként gyakorlatilag teljesíti Rukia feladatait – azaz elpusztítja az egyre gyakrabban megjelenő Hollowokat és a Földön bolyongó lelkeken elvégzi a lélektemetés szertartását, amivel azok a Lelkek világába kerülnek.

Rukia azonban azzal, hogy erejét egy embernek adta – még ha szükségből is – vétett a Soul Society törvényei ellen. Így aztán akarata ellenére visszaviszik, és halálra ítélik, Ichigo és szintén különleges képességű barátai pedig a megmentésére indulnak. Az anime első nagy szakasza így veszi kezdetét.

Szereplők [szerkesztés]

A Bleach minden szereplője lélek. Az élő emberek lelke a testükbe van zárva, míg a test nélküli szellemek vagy lelkek ún. szellemi részecskékből állnak. Az emberek testéhez egy lánc köti a lelküket(- inga no kusari,a végzet lánca), hogyha ez elszakad, akkor gyakorlatilag meghalnak. Amennyiben a lélek valamilyen oknál fogva nem tud elszakadni a Földtől, akkor segítenek a shinigamik. A Bleach világában sok fajta lélek előfordul, más-más tulajdonságokkal.

Minden szereplő jelleme és története részletesen kidolgozott, a legutolsó mellékszereplőről is rengeteg információt tudhatunk meg, sokszor egy-egy rész csak a "háttértörténetet" meséli el, jobban árnyalva a szereplők egyes döntéseit. Így minden szereplő minden tette okkal történik, logikus eszmefuttatás eredménye annak jelleme szerint.

Lények és életformák [szerkesztés]

 • Ember: Az emberek a Bleach világában jellemzően a modern Japán lakói, és a többségük képtelen látni a szellemi lényeket. Az emberi test és lélek különválasztható, a fizikai testet gigainak nevezik, és a szellemek (mint például a shinigamik) képesek egy lélek nélküli testbe belekköltözni, ezáltal láthatóvá válni az emberek számára. Ötvenezer emberből egy képes érzékelni a szellemeket, de ezek közül is csak minden harmadik képes arra, hogy tisztán lássa őket, és ezek közül is csak a legerősebbek képesek beszélni vagy megérinteni őket. [1] Csak a nagyon nagy vagy a nagyon kis szellemi energiával rendelkezők (értsd: haldoklók) képesek erre. Néhány különleges ember rendelkezik olyan erővel, aminek segítségével képes a szellemekkel harcolni.[2]
 • Teljes szellem: A jóindulatú lelkeket a Teljes szellemnek nevezik[3], amikor egy ember meghal a lelke ebbe az állapotba kerül, különös ismertetőjele egy elszakadt lánc a mellkas közepén(a végzet lánca), ez kapcsolja össze a testet a lélekkel. Amennyiben elszakad, az ember meghal. Normális esetben a halálistenek gondoskodnak a lélektemetésről (魂葬) [4], azonban ha ez nem történik meg, a lélek elvadul, a lélek lánc korrodálódik és egy idő után a szívével együtt ez a lánc is kiszakad a lélektestből. [4] Így jönnek létre a lidércek.[4][5]
 • Halálisten:Mint lelkek, láthatatlanok a közönséges emberek számára. A Lelkek világa nevű helyen élnek, ahol minden szellemi részecskékből áll. A Lelkek világa fővárosát Tiszta Lelkek Városának nevezik, itt képzik és innen irányítják a halálisteneket. Formálisan ugyan van egy király, aki azonban egy egészen másik dimenzióban él, és nem szól bele semmilyen ügybe. A halálistenek fegyvere a lélekölő kard (zanpakutō 斬魄刀, egy kard, aminek a mérete a saját lélekenergiájuktól függ. Ichigo orbitális méretű lélekölő kardja egyben szellemi energiájának mértékére is utal. [3] A lélekölő kard minden halálistennél másként néz ki, hogyha előhívják, és a tulajdonos személyiségének megfelelő kinézetet és tulajdonságokat vesz fel.[3] Minden kard előhívásának két fokozata van.Shikai(始解),erre minden halálisten képes,aki tudja a kardja nevét és Bankai(卍解),ehhez meg kell idézni a kard lelkét az anyagi világba,sok év gyakorlás szükséges hozzá,és nagyon kevesen képesek rá. A halálistenek egy csoportja vaizardok, akik lidércek erejével rendelkeznek, azonban ez tiltott a halálistenek körében, ezért nem a Lelkek világában élnek, viszont segítenek Ichigonak.
 • Hollow: A lidércek(虚(ホロウ, horō) a legfőbb ellenségek a Bleach világában. Elkárhozott lelkek, akik az átmeneti dimenzióban, ahol csak árnyékok léteznek, és lelkeket esznek. A nagy szellemi energiájú emberek és halálistenek számukra ízletesebbek, ezért ezekre különösen szívesen vadásznak. A lidércek teste is szellemi részecskékből áll, és egy fehér maszkot viselnek, hogy a szív nélküli lélektest magját megvédjék. [4] A történet előrehaladtával kiderül, hogy a lidércek között is erő szerinti sorrend áll fenn. A sok lidércek egyesüléséből jön létre egy hatalmas ám "buta" lény: a Grande. A Grandek fölött állnak az arrancarok. Ezek különleges képességekkel rendelkeznek, arcukat nem fedi maszk, csak annak egy darabja jelzi igazi formájukat, amikor pedig saját kardjuk erejét hívják elő, igazából visszaváltoznak eredeti alakjukba.[6] A tíz legerősebb arrancar erejük szerinti sorszámot kap, és őket espadanak nevezik.
 • Quincy: A Quincy egy olyan klán volt a történelemben, amely a lidércek elleni harcra tette fel az életét. A környező spirituális energiák összegyűjtése után azt összesűrítve képesek kilőni nyílvessző formájában.[7] Azonban míg a halálistenek által levágott lidércek felszabadulnak a haláluk után elkövetett bűnök alól, addig a Quincy által kivégzett lelkek megsemmisülnek. Ezzel a lelkek között fennálló egyensúlyt felborították, emiatt a halálistenek a klán nagy részét kiirtották. [8][9][10] Nem maradt életben közülük sok, jelenleg kettőről tudunk, akik közül az egyik Ishida Uryu.
 • mesterséges lélek: A mesterséges lelkeket a halálistenek fejlesztették ki a lidércek ellen, azonban "embertelennek" ítélték a használatukat, ezért megsemmisítették majdnem az összeset. [11] A mesterséges lélek egy rágó méretű golyóban leledzenek, és ha bármilyen testbe helyezik őket, életre kelnek.[12] A mesterséges lelkek eredeti verziója csak arra szolgál, hogy helyettesítse a fizikai testben az éppen küldetést teljesítő lélek testet, és vigyázzon arra annak visszatéréséig. A mangában csak egy mesterséges lélek szerepel (ő Kon), aki egyben a legmulatságosabb szereplő is, az animében viszont a bountók keresésére még három mesterséges lelket hoztak létre.
 • Bounto: A Bountok csak az animében szerepelnek, különleges képességgel és örök élettel megáldott/megátkozott emberek. A Lelkek világa tudósai kutattak az örök élet után, de a kísérlet balul ütött ki, és ennek eredményeként jöttek létre. Ezt először el akarták tussolni, később az emberek világába száműzték őket, majd pedig elrendelték a bount faj teljes kiirtását. A bountok lelkeket esznek, azonban hosszú ideig szabály volt a klánban, hogy csak halott emberek lelkeit fogyaszthatják el. Ez azonban megváltozott. A bountok a harcban bábokat használnak, ami szintén személyiségfüggő, azonban önálló alakkal és egyéniséggel rendelkezik, és erejét csak meglovagolja a birtoklója. Ha a báb elpusztul a birtoklója is meghal. A Bountok egyértelműen német eredetűek, német nyelven hívják elő a bábokat, illetve a szertartásaikban is németül beszélnek.
 • Arrancar:Olyan lidércek, Menosok melyek emberi alakot vettek fel. Minél nagyobb a lélekenergiájuk, annál emberibb alakjuk lesz.

Helyszínek [szerkesztés]

A Bleach világának felosztása a legtöbb valláshoz hasonlóan az élők és holtak világára oszlik, és a lelket a testtől függetlennek tekinti. Az élő emberek elsősorban Japánban élnek, az "üdvözült" lelkek a Soul Society nevű mennyországszerű helyre kerülnek, a gonosz lelkek pedig a pokolba. A Soul Societyben a szellemek sokkal tovább élnek, mint az emberek az élő világban, akár több száz évig is. Ha egy lélek meghal a Soul Societyben, akkor újjászületik ismét a Földön, a két világ között pedig egyensúly áll fent.

 • Emberi világ: Az emberek világa a modern Japán egy elképzelt városa: Karakura.[13] Ebben a világban járnak iskolába Ichigo és barátai és itt harcolnak a hollowokkal. A jelentősebb helyszínek itt az iskola, Urahara boltja, a folyó, a temető, a Kurosaki kórház, az Ishida kórház, valamint Ichigo, Orihime és Keigo otthona.
 • Soul Society: A Soul Society a lelkek országa, négyfelé oszlik. A négy régió közepén fekszik a Tiszta Lelkek Városa, más néven Seireitei (瀞霊廷), azon kívül pedig Rukongai (流魂街), azaz a Vándorló Lelkek Városa. Rukongaiban élnek mindazok, akik nem shinigamik.[14] Rukongai 80 kerületre van felosztva, ezek között is vannak jobb és rosszabb hírűek is, a sorszámuk pedig minőségükre utal.[15][15] Uralkodója a király, aki azonban egy egész másik dimenzióban él, és nem szól bele a Soul Society ügyeibe.[16]
 • Hueco Mundo: A Hueco Mundo egy sivatag szerű terület, a hollowok világa (a hueco annyit jelent, hogy üres). Ebben a világban élnek a hollowok és innen portyáznak át az emberek világába lakmározni. Itt nem lehet őket megtalálni, de képesek kaput nyitni a dimenziók között, és ezt már érzékeli a Soul Society, és így képes előre jelezni a hollow betörést.
 • Pokol: A pokolba az elkárhozott lelkek kerülnek, akik életükben sok gonoszságot és halálos bűnt követtek el. Amikor egy hollowot egy zanpaktuval levágnak, lelke megtisztul a hollowként elkövetett bűnöktől, de a megelőző életében elkövetettektől nem. Ha valaki ide kerül, akkor megjelenik a Pokol kapuja, egy csontvázakkal kirakott kapu, és a lelket behúzza az örvény.[17]

A Bleach szereplői többféleképpen képesek a világok közt átkelni. A shinigamik a zanpakutojuk segítségével képesek kaput nyitni, és egy pillangó alakú lélek segíti őket utukban, hogy biztonsággal célhoz érjenek. A lelkek a lélektemetés után indulnak el szintén lepke formában ezen az úton. Az élő emberek egy speciális kapun keresztül juthatnak át a Soul Societybe, de ez rendkívül veszélyes. A hollowok pedig képesek a saját dimenziójukba átjutni, mintegy "feltépve" a teret. Urahara vizsgálatai eredményeként szintén képes kaput nyitni a Hueco Mundoba.

Média megjelenések [szerkesztés]

Noha Kubo Titonak sokáig kellett házalnia a Bleach sztorijával, mikor végül 2001 augusztusában megjelent, hamar nagy népszerűségre tett szert. A manga a Weekly Shonen Jump című magazinban jelent meg, és az első rész 1,25 millió példányban kelt el Japánban. [18], a manga sorozat pedig 40 millió példány fölött fogyott. [19] 2005-ben megnyerte a nagy nevű Shogakukan Manga Award díjat sónen kategóriában[20]

A TV Tokyo, Dentsu és a Studio Pierrot közös munkájának eredményeként 2004. október 5-én kezték vetíteni az animét, ami most is fut. Az első 63 epizód a manga eseményeit követi, majd a 110. résztől kezdve tér vissza a manga által mutatott útra. Ezek mellett két OVA jelent meg eddig, és három film. Az első 2006. december 16-án jelent meg Bleach: Memories of Nobody címmel, majd egy évvel később 2007. december 22-én jelent meg a második Bleach: The DiamondDust Rebellion. 2006-ban egy internetes felmérés szerint Japánban a hetedik legnépszerűbb anime volt. [21]

Húsz angol nyelvű manga rész jelent meg Észak Amerikában és számos rajongói fordítás látott napvilágot. Népszerűsége Amerikában is jelentős, szerepel a mangák közt a top10-ben.[22] 2006. március 15-én a Viz Media megkapta a Bleach kereskedelmi, vetítési, terjesztési jogait a TV Tokyo-tól, így a fő licenctulajdonossá vált.

Az angol verzió Kanadában mutatkozott be 2006. szeptember 8-án, a Cartoon Network felnőtteknek szóló esti időszakában vette műsorára. Az "American Anime Awards" díját is megkapta, bár sok nevezés közül csak egyet kapott meg.[23]
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Műanyag nyílászáró, HiSec biztonsági ajtó Miskolcon Óriási kedvezménnyel!

► Hi-Sec Acél biztonsági ajtó már 74.900 Ft-tól, továbbá nyílászárók(MŰANYAG, FA, ALU), télikertek teljeskörű árnyékolástechnikával. Díjtalan felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés. Rövid határidő, szakszerű szerelés helyreállító kőműves munkával.

aluport.hupont.hu

2. EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

► A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

amandala.hupont.hu

3. Autókölcsönzés Kecskemét, autóbérlés

► Autókölcsönzés Kecskemét. Autóbérlés, olcsó autóbérlés Kecskeméten, széles választék, baráti ár.

autokolcsonzeskecskemet.hupont.hu

4. AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY KIVÁLTÁSA HONOSÍTÁSA HASZNÁLATA DRIVER'S LICENSE AGENT

► AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY KIVÁLTÁSA HONOSÍTÁSA HASZNÁLATA! DRIVER'S LICENSE TRANSLATION! USA EXPRESS ID - IDL AGENT!

amerikaijogositvany.hupont.hu

5. Agostyán, Ágoston-ligeti erdei iskola

► Természetes Életmód Alapítvány - 2835 Tata-Agostyán, Török Ignác u. 3. kapcsolattartó: Labanc Györgyi telefon: +3630/4195080, e-mail: bakfitty@t-online.hu, www.teaagostyan.hu

agostyanerdeiiskola.hupont.hu

6. Kormánybőrözés 2 óra alatt Budapesten! Bőr váltószoknya.

► Profi munka, gyári anyagok!

autokarpit.hupont.hu

7. Huszár Lajos költöztetés kecskemét 20/4262040

► Kecskeméten költöztető céget keres?Költöztetés Kecskeméten,bútorszállítás,árufuvarozás,tehertaxi,lomtalanítás,költöztetés Bácskiskun megye,költöztetés Országos lefedettséggel,kedvező áron.Hívjon most!+3620/4262040

aruszallitas-koltoztetes.hupont.hu

8. Aviva-torna

► Az Aviva-torna segít nőknek és férfiaknak hormonális problémájában, meddőségben, vérzészavaroknál,klimaxos panaszok ,inkontinencia,elhízás,stressz és depresszió esetén.

aviva-torna.hupont.hu

9. Dietetika, mentálhigiéne, lelkigondozás, életrendezés, Reiki tanfolyam

► Dietetikai (életmód) tanácsadás. Mentálhigiénés és lelkigondozói kapcsolattartás. Tradicionális reiki tanfolyamok tartása egyéni és csoportos formában. Életrendezés.

aszeretett.hupont.hu

10. AGYGENERAL.HUPONT.HU

► Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha kedveli Facebook oldalamat is!

agygeneral.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

2. Digitális eszközökkel támogatott matematikatanítás alsó tagozatban

► Gyakorlófeladatok matematika tanításhoz, felzárkóztatáshoz, tehetséggondozáshoz

digimatekalso.hupont.hu

3. FŰTŐMOTOR-ELLENÁLLÁS-FŰTŐRADIÁTOR - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

4. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

5. MOTORTARTÓ-, VÁLTÓTARTÓ BAK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

6. Gyújtótrafók, -tekercsek - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Trafók Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden más autótípushoz

trafo-gyujtotrafo.hupont.hu

7. FOJTÓSZELEP-PILLANGÓSZELEP - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

8. BMW ALKATRÉSZ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► BMW (1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, X, Z széria) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

bmw-alkatreszek.hupont.hu

9. FŐTENGELY ÉKSZÍJTÁRCSÁK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

10. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

11. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

12. TURBÓCSŐ, TÖLTŐLEVEGŐ CSŐ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Intercooler csövek: Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

13. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

14. SEAT ALKATRÉSZ MISKOLCON! SEAT alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► SEAT gyári-, utángyártott alkatrészek minden típushoz! ALHAMBRA, ALTEA, ALTEA XL, AROSA, CORDOBA, EXEO, IBIZA, INCA LEON, TOLEDO

seat-alkatreszek.hupont.hu

15. OLASZ AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

16. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

17. FORD alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári alkatrészek,Utángyártott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. FORD-ESCORT, C-MAX,GALAXY,FIESTA,FOCUS,FUSION,KA,MONDEO,RANGER, S-MAX,TRANSIT alkatrészek elérhető áron..

fordalkatreszmiskolc.hupont.hu

18. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

19. BOWDENEK kézifék,kuplung,váltó - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

20. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

21. SKODA alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek SKODA CITIGO, FABIA, FAVORIT, FELICIA, OCTAVIA, RAPID, ROOMPSTER, SUPERB, YETI típusokhoz akciós áron!

skoda-alkatreszek.hupont.hu

22. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

23. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

24. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

25. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

26. Háztartási gép szerviz

► Indesit, Ariston, Gorenje, Samsung, Whirlpool, Candy, Siemens, Bosch, Zanussi, Electrolux, Szakszerviz. MOSÓGÉP - MOSOGATÓGÉP - SZÁRÍTÓGÉP - VILLANY TŰZHELY - FŐZŐLAP javitás 06/1-415-1811, 06/1-359-3454, 06/1-308-8728, 06/30-8944199

szervizkozpont.hupont.hu

27. Igényes borovi fenyőbútor a legolcsóbban! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

borovibutor.hupont.hu

28. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a Vésztői Baromfiudvar Családi Gazdaság oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó és vörös húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

29. Modern konyhabútorok gyártása Kecskemét Budapest, Tuman Zsolt 0630/2578247

► Egyedibútor,modern magasfényű konyhabútor,irodabútor,gardrób,hálószoba,nappali,beépített szekrény,tolóajtós szekrény,üzlet berendezés,egyéb bútorok készítése

egyedibutorok.hupont.hu

30. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

31. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

32. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

33. ~ BÖLCSELET ŐRZŐK ~

► “ ….NEM AZT MONDOM AMIT HALLANI AKARSZ ....HANEM AZT AMIT HALLANOD KELL...EZ SOKSZOR KIBILLENT MAJD AZ EGYENSÚLYODBÓL, MERT TÖBBNYIRE NEM LESZ ÖSZHANGBAN AZ ISMERETEIDDEL, A KÉNYELMEDDEL S AZZAL AMIT JELENLEG A VILÁGRÓL VAGY ÖNMAGADRÓL HISZEL ..."

bolcseletorzok.hupont.hu

34. A TOPI AUTÓSISKOLA: 29 ÉVES

► Bízzon tapasztalatunkban, állunk rendelkezésére, mert vezetni jó!

topijogsi.hupont.hu

35. NÉMETH CSABA ÉPÍTŐIPARI EGYÉNI VÁLLALKOZÓ TEL: 06-30/517-1332

► teljes körű lakásfelújítást, átalakítást, faszerkezetű teraszok,előtetők,kocsibeállók, térburkolatok,építőiparban összes munkakörben dolgozunk,,,.külső hőszigetelés ,kerítés, kapu készítése , hidegburkolás email:nemoka78@freemail.hu

nemoka.hupont.hu

36. PALOTÁS Számítástechnikai és Területrendezési Betéti Társaság

► A társaság fő tevékenysége: megyei területrendezési terv készítése, módosítása, települések településrendezési tervének, valamint módosításának készítése, telepítési tanulmányterv, beépítési terv és javaslat készítése, továbbá szoftverfejlesztés.

palotasbt.hupont.hu

37. Minden ami akác !

► Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak,rönkházak,kerítések,rönkágyak,ötletek-inspirációk barkácsolóknak.

akacdeszka-akackerites.hupont.hu

38. ERIKA Esküvői ruhaszalon és kölcsönző!AKCIÓ!!!

► http://www.erika-szalon.hu/ facebook-on is

erika-szalon.hupont.hu

39. Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby.

► Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce (némakacsa)- Liba

baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

40. NAGYMÉRETŰ NŐI BŐRCIPŐK ÉRKEZTEK!

► SPECIÁLIS IGÉNYEK ÉRDEKÉBEN NAGYMÉRETŰ NŐI:42-44 ÉS FÉRFI 47-50 MÉRETŰ BŐRCIPŐKET IS FORGALMAZUNK! VÁRJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT HAJDÚNÁNÁSON ÜZLETÜNKBEN VAGY SZEMÉLYESEN NYÍREGYHÁZÁN, VAGY FACEBOOK OLDALUNKON: BŐRCIPŐBOLT HAJDÚNÁNÁS.

borcipoextra.hupont.hu

41. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog budapesti ÜGYVÉD

► Házassági szerződés, ingatlan adásvételi-ajándékozási szerződés, családjog, ingatlanjog, öröklésjog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

42. Jimmy's Pizzéria Étterem Panzió

► PIZZÁK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN * FRISSENSÜLTEK * SALÁTÁK * HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS * ELŐFIZETÉSES MENÜ * CSALÁDI ÉS CÉGES RENDEZVÉNYEK * LAKODALMAK * SZÁLLÁS * LEGYEN A VENDÉGÜNK!

jimmyspizzeria.hupont.hu

43. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

44. OVI - ISI és DRÁMA - OVI

► Készülj velem játékosan az iskolára!

ovi-isi.hupont.hu

45. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLT RUHA - BÁLÁS RUHA NAGYKERESKEDÉS

► MINŐSÉGI HASZNÁLTRUHA - ORIGINÁL BÁLÁS RUHA - ANGOL EXTRA RUHA - ANGOL BÁLÁSRUHA BESZERZÉS OLCSÓN

angolbala.hupont.hu

46. KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ ÉS BETONOSZLOP CENTRUM

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. ÉS AMI A LEGFONTOSABB: GYÁRI ÁRON !

mindentbekeritek.hupont.hu

47. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

tepesztalatok.hupont.hu

48. Nikii oldala.

► Ne legyél hülye. Ne barátkozz olyanokkal, akik először tök aranyosak aztán tükörnek néznek téged !!

nikiioldala.hupont.hu

49. Erika-bútor Szalkszentmárton Lakberendezés-Lakástextil kiskereskedelem

► Teljes Lakberendezés,Román Bútorok ,étkezők,tálalók,konyha bútorok, ,Ágyneműk ,Paplanok,Párnák

erika-butor.hupont.hu

50. Gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest

► Olcsó gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest környékén +36 70 282-8829, lakásfelújítás, szobafestés, gipszkarton álmennyezet készítés, tisztasági festés.

gipszkartonszerelese.hupont.hu

51. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

52. ***Bernadett Csomai Nail Academy***

► Okj Kézápoló műkörömépítő, Lábápoló képzések/Okj/.Csomai Bernadett Kézápoló műkörömépítő Mester, Lábápoló Mester, 6 × magyar díszítő Bajnok

csomaibernadett.hupont.hu

53. KAKUK ÉLŐKERT - BÚZAFŰ LÉ - AZ ÉLET EREJE

► AMIT MEGESZEL ÉLETRE KEL, AZAZ: AMIT MEGESZEL AZ, AZ ÉLETRE KELL!

kakukelokert.hupont.hu

54. TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETSZERETŐ

► VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

carlos-zene.hupont.hu

55. SIK BÉLA RÁDIÓ GYŰJTEMÉNYÉNEK BEMUTATÁSA

► RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM

sikbela-radio.hupont.hu

56. Igényes borovi fenyő bútor olcsón! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba nappali étkező gyerekbútor előszoba fal íróasztal polc nekünk nem okoz gondot!

borovifenyobutor.hupont.hu

57. TEA U.T. Hobby Teás weblap

► Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

teaut.hupont.hu

58. HASZNÁLTAUTÓ FELVÁSÁRLÁS HÉTVÉGÉN IS! RONCSAUTÓ ELSZÁLLÍTÁS

► FORGALOMBÓL VÉGLEGES KIVONÁS

hasznaltautovetel.hupont.hu

59. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

60. Horgolt kiegészítők: sapkák, sálak, kézmelegítők, mandzsetták, ékszerek

► A horgolt kiegészítők öltöztetnek, egyedivé tesznek. Kalapok, sapkák, sálak, kesztyűk és ékszerek!

horgol.hupont.hu

61. MATEMATIKA FELADATOK ÁLTALÁNOS ISKOLA 5 - 8. OSZTÁLYOSOKNAK

► GYAKORLÓ FELADATOK, HÁZI FELADATOK DIÁKOKNAK ÉS MÁSOKNAK

matekozzunk.hupont.hu

62. Mindenünk a ló

► Aki szereti a lovakat annak ezen az oldalon van a helye!

tunde-es-a-lovak.hupont.hu

63. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

64. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

65. Pink Cadillac Professional Nails

► Professzionális körömszobrászat!

pinkcadillacnails.hupont.hu

66. Olcsó termőföld szállítás Budapest környékén

► Akár 1 m3, olcsó termőföld szállítás Budapesten és környékén 06 30 90 30 300!

termofoldszallitasa.hupont.hu

67. tüzifa rendelés tüzifa árak,tüzifa eladó, akác tüzifa

► tüzifa szén eladó tüzifa árak tüzifa rendelésKomárom,Fejér megyékben

tuzifarendeles.hupont.hu

68. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

69. Naturcolor közelebb hoz az Egészségesebb környezethez.

► Álláskereső Ausztriában, Absolulte Live,Power Fruit, Akció, Bio, Ezüst, Festék, Háztartási, Hobby, jobsuche, jobanzeigen,Wohnung suche, lakk, Stellenangebot, web shop, Réz, Tanácsadás

multimix.hupont.hu

70. partners.hupont.hu

► Az internet világa (cikkek, érdekességek, programajánlások, beállítási segítségek)

partners.hupont.hu

71. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

72. CSODAKÖNYV TÜNDÉR MESE

► CSODÁLATOS MESE NEM CSAK GYEREKEKNEK. KÉT TESTVÉR KALANDJAI CSODAFÖLDÖN, A TÜNDÉREK, KOBOLDOK FÖLDJÉN. GYERMEK OLDALAK!

csodakonyv.hupont.hu

73. Házias ebédlő - büfé a Rokolya utcai irodaház földszintjén

► ******* Nálunk nem csak az ebéd fő, hanem az egészség is! ******* Címünk: Bp. XIII. Rokolya u. 1-13. - - - - - - Telefon: +36 20 3982819 Email:rokolyabufe@gmail.com * facebook.com/Rokolya Étkező

rokolyabufe.hupont.hu

74. www.facebook.com/bocskaiviselet

► Női, férfi, gyermek Bocskai, Atilla méret utáni készítése. Hagyományőrző ruhák. Mai korban is hordható népi jellegű ruhák. Honfoglalástól - napjainkig a teljes Kárpát medence viselete.

gorginas.hupont.hu

75. Menetrend

► Magyar vasúti menetrendek

vasutmenetrend.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 10
Heti: 14
Havi: 283
Össz.: 38 514

Látogatottság növelés
Oldal: bleach
gamefan - © 2008 - 2020 - aionbrutal.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »