gamefan

Amennyiben érdekelnek a játékok,de nem akarod minden idődet ezzel tölteni,akkor jó helyen jársz,és még számos filmet is találhatsz.

 

Aion - Tower of Eternity

Szerző: Phoenix | 2009.10.30. | játékinfo | szólj hozzá! (12)

Az MMORPG műfaj már jó ideje csak arról szól, hogy mire is lenne érdemes áttérni a World of Warcraftról. Jöttek-mentek a kisebb-nagyobb címek, de a WoW előfizetői táborában az olyan nagy franchise-ok sem tudtak jelentősebb kárt tenni, mint a Lord of the Rings Online, a Warhammer Online, vagy az Age of Conan. Persze mindegyik WoW-killer akart lenni eredetileg, csak hát valahogy egyiknek sem jött be. Most új kihívó lépett a színre, amely az előjelek, a hype, és a szép lassan adagolt infómorzsák szerint valóban képes lehet az MMO-behemótot megszorongatni.

Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity

A sztori szerint Atreia gyönyörű világa egykor békés volt. Aion, a világ istene megteremtette a balaurokat, hogy vigyázzanak az emberekre, hogy uralkodjanak felettük, ám a balaurok idővel rákaptak a hatalom ízére, egyre agresszívebbek lettek, mígnem Aion sem tudta már kordában tartani őket, így meg kellett teremtenie a tizenkét Empyrean nagyurat, hogy megvédjék a bolygó lakosságát. A két felsőbbrendű faj között hosszú és elkeseredett háború dúlt, mire eljutottak arra a pontra, hogy nincs értelme folytatni, be kellene fejezni a csetepatét, ám a balaurok nem akartak békéről tárgyalni, inkább lerombolták az Aiont megtestesítő Örökkévalóság tornyát. Ez ahhoz a katasztrófához vezetett, hogy Atreia világa – képletesen és szó szerint is – kettészakadt. A torony helyén létrejött az Abyss. A világ két különálló felén két különböző emberi faj alakult ki, és a belőlük "felemelkedett" daevak, az elyosok és az asmodianok. Az elyosoknak, akik a világ alsó felén ragadtak, egy közeli csillag fényének köszönhetően nem kellett sok változást elszenvedniük. Környezetük termékeny és virágzó, ők maguk megmaradtak emberinek, felemelkedésük után fehér szárnyakon repülnek. A világ felső felén élő asmodianoknál már sokkal mostohábbak a körülmények. Szemüknek alkalmazkodniuk kellett az állandó félhomályhoz, kezükön-lábukon karmok fejlődtek, és fekete szárnyakat kaptak. A két faj évszázadokig nem foglalkozott egymással, mígnem belekezdtek az Abyss felfedezésébe. Amint ott egymásra találtak, az elfeledett gyűlölet újraéledt, mivel egymást okolják a katasztrófa miatt, de közben a közös ellenséggel, a balaurokkal is számolniuk kell.

Erre a három fajra vezethető vissza egyébként az Aionban bevezetett PvPvE rendszer, vagyis a két, játékosok által irányított, és a harmadik, MI-vezérelt faj egymás ellen. Karaktergenerálásnál mindenekelőtt választanunk kell az Elyos és az Asmodian fajok közül. (Természetesen egy szerveren csak az egyik faj oldalán indíthatunk karaktert.) Ezeken belül négy kaszt áll rendelkezésünkre, amelyek a felemelkedés során – amikor a közönséges Atreiai halandóból Daeva lesz – kétfelé elágaznak. Vagyis kis túlzással azt mondhatnánk – a mágiahasználók körül ugyanis van némi kavarodás –, hogy végül mindenki megkapja kedvenc WoW-os kasztját... Mint mondtam, további fajválogatás nincs, de a rendkívül sokoldalú karaktergenerálónak köszönhetően csinálhatunk mindenféle testarányokat, bőrszíneket, akár hegyes füleket is, úgyhogy aki törpével, gnómmal, vagy kékbőrű elffel akar játszani, kifarigcsálhatja magának. A két lábon járó tehén, a nyáladzó butaképű ork, na meg az oszlásnak indult hulla már problémásabb eset, na de hát amúgy is, ilyenekkel ki akarna játszani... :-)

Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity

Röpke pár órácska múltán, amint kész a karakterünk és belépünk Atreia világába, a megfelelő faj kezdőhelyén találjuk magunkat. Ebből ugyebár mindössze kettő van, a küldetéssorozatok elég lineárisak, tehát ha több karaktert is akarunk indítani, akkor a kezdő küldetéseket már fejből fogjuk csinálni. Ezen missziók bőséggel vannak szövegezve, tehát aki mélyebben bele akarja ásni magát a világ történetébe, az ezeken keresztül megteheti. A fontosabb küldetéseknek saját kis intrójuk is van. A kezdőhelyen 25-ös szintig kell fejlődnünk legalább, hogy beléphessünk az Abyssba, ahol a komolyabb zsákmányokért folyó harcok és a PvP megkezdődik. Nem szükséges egyébként végtelen grindelésbe kezdeni a jó felszerelés megszerzése érdekében, a játékosok maguk is viszonylag jó holmikat tudnak előállítani. Az abszolút legjobb fegyverekért, páncélokért természetesen keményen meg kell küzdeni.

A játék nagy érdekessége a repülés és a légi harc. Kicsit kétkedve fogadtam a dolgot, hogy itt már tízes szinten mindenféle "ellenszolgáltatás" és teljesítmény nélkül repülhetünk, de ennyire azért nem egyszerű a helyzet. Először is, mert a repülés erősen korlátozott idejű, főként a kezdetekben. Másrészt pedig nagyon sok helyen egyáltalán nem is engedélyezett. A légi harc egyébként igen érdekes. Egyrészről egy nagyon kellemes újfajta élményt nyújt, másrészről viszont nagy odafigyelést is igényel, hogy három dimenzióban gondolkozzunk, ráadásul a fent említett időkorlátozás miatt mindezt gyorsan tegyük. Az Aion egyébként szemlátomást azzal operál, hogy egy kicsit minden egyszerűbb, és egy kicsit könnyebben kapunk meg mindent, mint a WoW-ban. A repülés csak egy példa, de végülis ezekkel a korlátozásokkal teljesen rendben van. (Volt egy játék, ahol gyakorlatilag semmit nem kellett tenni, hogy repülhessünk, már egyes szinten szárnyunk nőtt. Olyan nagy sikere volt, hogy már a címére sem emlékszem... :-) )

Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity

Leegyszerűsítették például a gyűjtögető skillt, amelyet meg sem kell tanulnunk, simán szedegethetünk növényeket és érceket is ugyanazzal a skillel. Az egyéb szakmák is kissé furcsán sikerültek. A kovácsmesterség fejlesztése például úgy történik, hogy egy szobán belül szaladgálunk az üllő és a mester között, aki adja az új recepteket, meg az alapanyagokat is. A gazdaság is kissé enyhére sikerült, legalábbis ha a mai magyar körülményekhez viszonyítjuk... Én kisebb szinteken nem nagyon kerültem anyagi zavarba, mindig mindenre volt pénzem: skillekre, fegyverekre, páncélra, inventory-bővítésre, pedig nem tettem érte semmi extrát, csupán eladtam a szemetet, ami questelés közben összegyűlt. Éppen ezért rengeteg úgynevezett "money sinket", azaz értelmetlen pénzköltési lehetőséget találunk a játékban. És sokkal feltűnőbbek, mint a WoW-ban. Ott is volt tundramamut hátas mintegy 20000 aranyért, de itt például bőrfestéket vehetünk valami 600000 kreditért! Nem, nem a bőrruhára, az arcunkra! Amit a karaktergenerálásnál teljesen ingyen megtehetünk, az később eszméletlen összegekbe kerül. De olyan NPC-t is találtam, aki a karakterünk nemét tudja megváltoztatni... (De ezt nem próbáltam ki, így az árát se tudom, se azt, hogy hogyan csinálják. :-) )

Ezek az egyszerűsítések alapvetően nem is lennének annyira zavaróak, de itt nem állnak meg a furcsa designbeli döntések. Az Aion ugyebár havidíjas játék, ami önmagában nem is lenne baj, manapság ez már csak így megy az MMO-k háza táján, csak egy kicsit feltűnően húzzák a játékosok idejét. Először is a küldetésrendszer egy kicsit nehézkes. Láttunk már sokkal jobbat is ennél, például a Warhammer Online-ban, anélkül, hogy WoW-féle QuestHelper Addonos túlzásokba esnénk. Aztán a gyűjtögetés is kellemetlenül lassú. Itt nem egy progress bar van, hanem mindjárt kettő, az egyik a siker, a másik a kudarc, és valahogy nem érzem az időm elvesztegetését ellensúlyozva azzal az "izgalommal", hogy drukkolhatok a "siker-csíknak", hogy az legyen meg előbb. A legidegesítőbbek viszont az oda-vissza szaladgálós küldetéssorozatok. Van ezekből olyan is, hogy menjek el valahova, ott beszéljek valakivel, aztán már mehetek is vissza, még csak harcolnom sem kell egy percet se. Ezek nem túl nagy problémák, különösebben nem is zavaróak, csak éppen feltűntek. A legnagyobb problémám a játékkal végül is az volt, hogy a WoW-os berögződéseim ellenem dolgoztak, gyakorlatilag mindennek a nevét meg kellett tanulni újra, vagy ugyanaz a kifejezés esetleg itt mást jelent. Ez persze nem a játék hibája, pár extrém esettől eltekintve. A mai napig nem értem, hogy itt a hátizsákot miért cube-nak, azaz kockának hívják, és ha nagyobb batyut akarok, akkor miért cube-artisant kell keresnem... "Elvtársak... a krumplileves, az legyen krumplileves..."

Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity
Aion - Tower of Eternity

Ami miatt nagy valószínűséggel sokan felfigyeltek az Aionra, az a játék grafikája. Már az első képeken is látszott, hogy nem mindennapi MMO grafikával lesz dolgunk, emiatt különösen kíváncsian vártam a teljes verziót, hogy ebből mennyi lesz igaz, és nem kellett csalódnom. Az Aion a legszebb MMO, amit eddig láttam, márpedig láttam már jó néhányat. Találni persze apróbb hiányosságokat, ha valaki direkt azt keresi, de semmi olyasmi, ami konkrétan szúrhatná az ember szemét. Hangok terén már kicsit felemás a helyzet. Az aláfestő zenékkel nincs semmi gond, azok nagyon kellemesek, de néhány karakter hangja kifejezetten irritáló, és a mágusok "varázsigéi" is igen hamar unalmassá válnak. A kezelés sok újdonságot nem tartogat, aki látott már MMO-t, annak nem fog meglepetéseket okozni. Pár kellemes apróság van azért, de ezeket hamar meg lehet szokni. (Vannak emote-ok, aminek hatásuk is van, például ha leülünk pihenni, akkor gyorsabban gyógyul a karakterünk. Aztán vannak a chain-skillek, amelyekhez még csak nem is kell egy második gombot megnyomnunk, az alap skill ikonját lecseréli az újra.)

Összességében véve az Aion nagyon kellemes új élmény jelentett számomra. Bár sok újdonságot nem nyújtott, majd' minden elemét láthattuk már máshol is, ez az új keverési arány azonban nagyon jól sikeredett. A hab a tortán a kimagaslóan szép grafika, és a "saját szárnyakon repülő humanoidok" is sokaknak érdekes téma lehet. (Angyal-fetisiszták, Aionra fel!) Aki tehát egy kicsit is érdekelt az MMO-k világában, az mindenképp nézze meg közelebbről.
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Műanyag nyílászáró, HiSec biztonsági ajtó Miskolcon Óriási kedvezménnyel!

► Hi-Sec Acél biztonsági ajtó már 74.900 Ft-tól, továbbá nyílászárók(MŰANYAG, FA, ALU), télikertek teljeskörű árnyékolástechnikával. Díjtalan felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés. Rövid határidő, szakszerű szerelés helyreállító kőműves munkával.

aluport.hupont.hu

2. EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

► A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

amandala.hupont.hu

3. Autókölcsönzés Kecskemét, autóbérlés

► Autókölcsönzés Kecskemét. Autóbérlés, olcsó autóbérlés Kecskeméten, széles választék, baráti ár.

autokolcsonzeskecskemet.hupont.hu

4. AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY KIVÁLTÁSA HONOSÍTÁSA HASZNÁLATA DRIVER'S LICENSE AGENT

► AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY KIVÁLTÁSA HONOSÍTÁSA HASZNÁLATA! DRIVER'S LICENSE TRANSLATION! USA EXPRESS ID - IDL AGENT!

amerikaijogositvany.hupont.hu

5. Agostyán, Ágoston-ligeti erdei iskola

► Természetes Életmód Alapítvány - 2835 Tata-Agostyán, Török Ignác u. 3. kapcsolattartó: Labanc Györgyi telefon: +3630/4195080, e-mail: bakfitty@t-online.hu, www.teaagostyan.hu

agostyanerdeiiskola.hupont.hu

6. Kormánybőrözés 2 óra alatt Budapesten! Bőr váltószoknya.

► Profi munka, gyári anyagok!

autokarpit.hupont.hu

7. Huszár Lajos költöztetés kecskemét 20/4262040

► Kecskeméten költöztető céget keres?Költöztetés Kecskeméten,bútorszállítás,árufuvarozás,tehertaxi,lomtalanítás,költöztetés Bácskiskun megye,költöztetés Országos lefedettséggel,kedvező áron.Hívjon most!+3620/4262040

aruszallitas-koltoztetes.hupont.hu

8. Aviva-torna

► Az Aviva-torna segít nőknek és férfiaknak hormonális problémájában, meddőségben, vérzészavaroknál,klimaxos panaszok ,inkontinencia,elhízás,stressz és depresszió esetén.

aviva-torna.hupont.hu

9. Dietetika, mentálhigiéne, lelkigondozás, életrendezés, Reiki tanfolyam

► Dietetikai (életmód) tanácsadás. Mentálhigiénés és lelkigondozói kapcsolattartás. Tradicionális reiki tanfolyamok tartása egyéni és csoportos formában. Életrendezés.

aszeretett.hupont.hu

10. AGYGENERAL.HUPONT.HU

► Nemcsak autónknak jár a karbantartó generál. Agyunk is éhezi a jóltartást! Az AGYGENERÁL-rendszert a működtetésünkért felelős agy újjászületéséért hoztam létre. Kipróbálná? Hívjon fel! 06/70/776-47-70 Köszönöm, ha kedveli Facebook oldalamat is!

agygeneral.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Digitális eszközökkel támogatott matematikatanítás alsó tagozatban

► Gyakorlófeladatok matematika tanításhoz, felzárkóztatáshoz, tehetséggondozáshoz

digimatekalso.hupont.hu

2. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

3. SEAT ALKATRÉSZ MISKOLCON! SEAT alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► SEAT gyári-, utángyártott alkatrészek minden típushoz! ALHAMBRA, ALTEA, ALTEA XL, AROSA, CORDOBA, EXEO, IBIZA, INCA LEON, TOLEDO

seat-alkatreszek.hupont.hu

4. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

5. NÉMETH CSABA ÉPÍTŐIPARI EGYÉNI VÁLLALKOZÓ TEL: 06-30/517-1332

► teljes körű lakásfelújítást, átalakítást, faszerkezetű teraszok,előtetők,kocsibeállók, térburkolatok,építőiparban összes munkakörben dolgozunk,,,.külső hőszigetelés ,kerítés, kapu készítése , hidegburkolás email:nemoka78@freemail.hu

nemoka.hupont.hu

6. PALOTÁS Számítástechnikai és Területrendezési Betéti Társaság

► A társaság fő tevékenysége: megyei területrendezési terv készítése, módosítása, települések településrendezési tervének, valamint módosításának készítése, telepítési tanulmányterv, beépítési terv és javaslat készítése, továbbá szoftverfejlesztés.

palotasbt.hupont.hu

7. ERIKA Esküvői ruhaszalon és kölcsönző!AKCIÓ!!!

► http://www.erika-szalon.hu/ facebook-on is

erika-szalon.hupont.hu

8. Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby.

► Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce (némakacsa)- Liba

baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

9. NAGYMÉRETŰ NŐI BŐRCIPŐK ÉRKEZTEK!

► SPECIÁLIS IGÉNYEK ÉRDEKÉBEN NAGYMÉRETŰ NŐI:42-44 ÉS FÉRFI 47-50 MÉRETŰ BŐRCIPŐKET IS FORGALMAZUNK! VÁRJUK KEDVES VÁSÁRLÓINKAT HAJDÚNÁNÁSON ÜZLETÜNKBEN VAGY SZEMÉLYESEN NYÍREGYHÁZÁN, VAGY FACEBOOK OLDALUNKON: BŐRCIPŐBOLT HAJDÚNÁNÁS.

borcipoextra.hupont.hu

10. OVI - ISI és DRÁMA - OVI

► Készülj velem játékosan az iskolára!

ovi-isi.hupont.hu

11. Erika-bútor Szalkszentmárton Lakberendezés-Lakástextil kiskereskedelem

► Teljes Lakberendezés,Román Bútorok ,étkezők,tálalók,konyha bútorok, ,Ágyneműk ,Paplanok,Párnák

erika-butor.hupont.hu

12. TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETSZERETŐ

► VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

carlos-zene.hupont.hu

13. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

14. tüzifa rendelés tüzifa árak,tüzifa eladó, akác tüzifa

► tüzifa szén eladó tüzifa árak tüzifa rendelésKomárom,Fejér megyékben

tuzifarendeles.hupont.hu

15. partners.hupont.hu

► Az internet világa (cikkek, érdekességek, programajánlások, beállítási segítségek)

partners.hupont.hu

16. Csikós Vendégházak

► Apartmanok, vendégházak, szállás ajánlatok Zamárdiban, és környékén

csikosvendeghaz.hupont.hu

17. Mindenkinek szüksége van Önmagára

► ...Képesek legyünk vigyázni arra, hogy az adott perc pontosan úgy teljen el, ahogyan azt szeretnénk...az a perc soha többé nem jön vissza...Ez óriási hatást gyakorol jövőnk építőköveire...

lelkiegyensulyunk.hupont.hu

18. Sharon képtára

► Saját készításű képeim, képeslapjaim. Ingyenes képeslapküldési lehetőség.

sharon.hupont.hu

19. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

20. KOVÁCSOLTVAS kapu,kerítés,korlát,előtető készítés. Rewlex garázskapu

► Kovácsoltvas kapu,kerítés,korlát készítés. Ipari úszókapu gyártás. Wpc borítású kapu,kerítés ,rozsdamentes korlát,kerítés készítés. Egyéb fémszerkezetek,lakatos,díszműlakatos munkák kivitelezése!

borbas-kovacsmester.hupont.hu

21. Möbeltapezierer, Polsterer, Tischler - Josef Kobra

► Unternehmer

mobeltapezierer-kobra.hupont.hu

22. Kinder tojás játék gyűjtemény

► Kinder gyűjtemény / Kinder toy collection / Kinder surprise collection

kindercollection.hupont.hu

23. Hímessy Áron

► zeneszerző honlapja

himessyaron.hupont.hu

24. PACIKISOKOS

► Lótenyésztők lapja

foreverhorses.hupont.hu

25. csak csajoknak!! εїз

► divat,állatok, sztárok,képek.stb...... itt minden van ami egy lányt érdekelhet

csajszik-figyelem.hupont.hu

26. GOBELINEK

► 1991 óta működő nagykereskedelmi cégünk kötőfonalak, kézimunka alapanyagok, gobelinek, osztotthímzők, horgolók és egyéb kézimunkával kapcsolatos termékek forgalmazásával, importjával és exportjával foglalkozik.

gobelin-fonal.hupont.hu

27. idézetek. ~ képek. *-* ♥ !

► Ezen az oldalon idézetek és képek találhatók..de mellette várnak téged még érdekes dolgok. remélem tetszeni fog.! =]

idezeteekk.hupont.hu

28. Körös-parti nyaraló

► Békésszentandráson a Kákafoki-holtágon teljesen felszerelt vízparti nyaraló kiadó.

korospartnyaralo.hupont.hu

29. ♥(:CiCa MiNdig:)♥

► CiCa MiNdIg MiNdEn KöRülMéNyEk KöZöTT:)I♥Love Cat:)

cat-cat.hupont.hu

30. KOWAX SE

► Ez a legendás MÜTEX SE udódja a KOWAX SE honlapja

kowaxse.hupont.hu

31. Méhészkedés az alapoktól!

► "A természet ajándéka az egészséges életmód alapja."

konczmeheszet.hupont.hu

32. Német oktatóoldal

► Ezen a honlapon választ kaphatsz minden kérdésedre. Amit eddig nem tudtál, itt rátalálhatsz a válaszodra. Ez a német nyelv birodalma! :). újból kezdenéd a német nyelv tanulását? Hát itt megteheted ingyen, és időmentesen!

nemetoktatooldal.hupont.hu

33. Segítség!Óvodás a gyermekem!

► Itt mindent megtalálsz egy helyen,amit gyermeked óvodás éveiről,életéről,neveléséről,fejlődéséről tudni szeretnél.Segítséget kaphatsz bármilyen nehézséged,problémád akad.

ovianyu.hupont.hu

34. Autómata Mosógép alkatrész Mosógép bontó bontott alkatrész.

► Használt mosógép alkatrész olcsón (bontott) Ha alkatrészt keresel itt jó helyen jársz.

mosogepalkatresz.hupont.hu

35. Frissen vágott csirke-kakas őstermelőtől házhozszállítva pipifarmról!!!

► Válassza a hazai mindíg friss csirkét, mesterséges hústömegnövelök,színezékek nélkül!!!

pipifarm.hupont.hu

36. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

37. Tóth György Strasszer galamb tenyésztő

► Mindekit szeretettel üdvözlök a honlapmon,én a strasszer galamb tenyésztésével fogalkozom,azon belül a sárga és a vörös színnel.Remélem mindenkinek tetszeni fog a honlapom.Kellemes böngészést!

strasszergalambok.hupont.hu

38. A MILOTAI TISZAVIRÁG HORGÁSZEGYESÜLET HIVATALOS HONLAPJA

► Honlapunk a Milotai Tiszavirág Horgászegyesület életéről, kapitális fogásokról szól 100 oldalon keresztül, melyet az aktuális eseményekkel, fogásokkal folyamatosan bővítünk

mlotahorg.hupont.hu

39. Üdvözöljük Autósboltunk és Akkumulátor Üzletünk Honlapján

► Személygépkocsi, Motorkerékpár, Tgk., Munkagép, Hajó, Hobby akkumulátorok, alkatrészek széles választékával, és a környék legolcsóbb áraival várjuk kedves vásárlóinkat. Címünk: 2534 Tát Bécsi út 56 / CBA üzletsor 10-es út / Tel: 06-20-3-181-600

autosbolt-tat.hupont.hu

40. Hy! Emo modellek minden mennyiségben ;D

► Hello! Üdv. Katinkaa és Cintikee oldalán :9 Reméljük tetszeni fog :9

emocsajokfiuk.hupont.hu

41. Justin Bieber <3 <3 <3 Legjobb oldal (L)

► Justin Bieber Legjobb oldal itt mindent megtudsz róla :)És találsz egy kis Selena Gomezt is :)

justinbieberdrew.hupont.hu

42. Hörcsögök

► Minden ami a hörcsög gondozáshoz kell

horcsogokgondozasa.hupont.hu

43. ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖRÖK TAVASZ SZIGETÉN GRAN CANARIÁN !

► - Ingatlanbefektetések, - Luxusingatlanok, - Bérlések, - Luxus és Kedvezményes nyaralási lehetöségek a csodálatos Gran Canaria szigetén

grancanaria.hupont.hu

44. Törpehörcsög club

► Üdvözöllek a kicsi mancs nevű veboldalon ahol minden érdekességet megtalálsz a hörikröl :)Reméljük tetszik majd!

kicsi-mancs.hupont.hu

45. Teke

► Teke Borsodban

borsodteke.hupont.hu

46. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

47. KIADÓ LAKÁS AZ ELSŐ EMELETEN

► Hosszútávra keresek bérlőt az alább bemutatásra kerülő bútorozott lakásra Kiskunfélegyházán a Petőfi lakótelepen!

elsoemeleten.hupont.hu

48. Botsáskák lenyűgöző világa!

► Ha többet szeretnél tudni az álcázás nagymestereiről ,akkor itt a helyed!Életük megismeréséhez és terráriumi tartásukhoz szükséges információkkal szeretnék segíteni mindenkinek! Szerkeszti:Fűrész Ferdinánd

botsaskak.hupont.hu

49. Pack-Kolor Kft Élelmiszeripari csomagolóanyagok gyártása és forgalmazása

► Környezetbarát ÖKO termékek, Fóliák, Mikrózható gulyástálak, Műanyag poharak, Evőeszközök, Folpack fóliák, Habdobozok, Szatyrok, Szalvéták,Kukazsákok, Hidegtálas tálcák, Elviteles dobozok, Habpoharak.Papírpoharak,

packkolor.hupont.hu

50. BeaKozmetika:Kozmetikus és Sminktetováló. SMINKTETOVÁLÁS 25.000 ft-tól

► Kozmetika-Testkozmetika-Zsírégetés-Alakformálás-Mezoterápia-Mikrodermabrázió-Bőrcsiszolás-Bőrfiatalítás-Ráncstalanítás-Luxuskezelések-Tartós Sminktetoválás- -Arany kezelés a csodás fiatalos bőrért Bőrfiatalítás és ráncok kezelése derma rollerrel!

beakozmetika.hupont.hu

51. ZSIBONGÓ GYERMEKJÓGA ÉS BABA-MAMA JÓGA

► Játékos jóga-móka foglalkozások gyermekeknek és szülőknek

zsibongojoga.hupont.hu

52. Pit bull kutyák oldala

► Egy oldal, ahol minden fontos tudnivalót megtalálsz az Amerikai Pit Bull terrierről!

pitbullkutyakoldala.hupont.hu

53. A román nemzet története magyar nyelven érettségizőknek

► Tanulj történelmet úgy, hogy közben érted is...

romansagtortenet.hupont.hu

54. Ciccline

► Minden ami macska!

ciccline.hupont.hu

55. Idézetek :)

► 2o1o. o9. o1. *Az, hogy túlteszed magad rajta, nem jelenti azt, hogy elfelejted, nem jelenti azt, hogy hűtlen leszel az érzéseidhez, csak annyit jelent, hogy tűrhető szintre csökkented a fájdalmad, egy olyan szintre, ami nem tesz tönkre..!

sbgurl.hupont.hu

56. Konténer rendelés Budapest

► 1-2 órán belüli, olcsó konténer rendelés Budapest területén, 06 30 903-0300

kontenerbudapest.hupont.hu

57. SEFTI AUTÓKERESKEDÉS

► Autó adás - vétel, csere, készpénzes felvásárlás. Teher-, személyautó és utánfutó kölcsönzés. Gyors és rugalmas HITELÜGYINTÉZÉS hozott autóra is!! BIZTOSÍTÁSKÖTÉS!! EREDETISÉG VIZSGÁLAT - HELYSZíNI KISZÁLLÁS mobilautóval a hét minden napján!!

seftiauto.hupont.hu

58. ANTIK ÓRA ÉS MÁRKÁS ÓRÁK SZAKSZERŰ JAVÍTÁSA GARANCIÁVAL

► Antikórák,márkás órák, faliórák, ütős órák, ingaórák, álló órák, asztali órák, régi mechanikus anker,cilinder,roskopf kar és zsebórák javítása garanciával!

antik-ora.hupont.hu

59. Üdvözlünk a bojli.hupont.hu oldalon.

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

bojli.hupont.hu

60. Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesülete (H18)

► A Fejér megyei Koronázó város egyetlen díszmadaras tömörülése havonkénti gyűlésekkel, meghívott előadókkal, kirándulásokkal

fehervarmadar.hupont.hu

61. Berhida Veszprémi út 2

► Bejelentkezés: 0630/ 874-7709

melikozmetika.hupont.hu

62. RÉSZECSKESZŰRŐ-TISZTÍTÁS-SZÉKESFEHÉRVÁR-REGENERÁLÁS-DPF-SZERVIZELÉS.ADBLUE

► 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR SZÁRCSA ÚT 32. BOSCH CAR DPF SZERVIZ--DIESEL gépkocsi DPF-FAP.HDI-AbBlue-SCR- AUTÓK SPECIÁLIS ALKATRÉSZEK FELÚJÍTÁSA. -06-20-9-223-241-

horpicar.hupont.hu

63. HORVÁTORSZÁG, DALMÁCIA, TURANJ. KIADÓ MOBILHÁZAK:(közmű, klíma, wifi, tv)

► Zadartól 23 km-re délre, 4 km-re Biográd előtt helyezkedik el TURANJ.(Budapesttől 633 km) Tel.: 0620 5281402, virservistravel.hr@gmail.com http://horvatorszag-turanj.hu/mobilhome.pdf Házak napi 40 €-tól. Úszómedencés Kemping Zara.

virservistravel.hupont.hu

64. bakancsfuzo.hupont.hu

► Bakancs fűzök jelentése

bakancsfuzo.hupont.hu

65. Genealógia Kolthay

► Genealógiai tanulmányok és adattár

genealogiakolthay.hupont.hu

66. Kisiskolás, írott magyar betűkészlet Windows Op. rendszer alá.

► Kisiskolás, a gépi zsinórírás érdekében, kissé módosított, saját készítésű, írott magyar betűkészletet ajánlok az elsősöket oktató pedagógusok munkájának megsegítéséhez, számítógépen készítendő feladatokhoz.

irottmagyarabc.hupont.hu

67. AAA. ABLAKFELÚJÍTÁS-ABLAKSZIGETELÉS-ERKÉLYFELÚJÍTÁS-HŐSZIGETELŐ ÜVEG Bp

► ABLAKFELÚJÍTÁS-ABLAKSZIGETELÉS-ERKÉLYFELÚJÍTÁS-ABLAKZÁR-ABLAKJAVÍTÁS-FA NYÍLÁSZÁRÓ FELÚJÍTÁS-HŐSZIGETELŐ ÜVEG CSERE BUDAPEST

aaa.hupont.hu

68. VATTACUKOR POPCORN GÉP PAVILON SÁTOR ESKÜVŐI SÁTOR

► VATTACUKOR POPCORN GÉPEK ELADÁSA! 2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5 és hexa 6m FÉM ÉS EXCLUSIV ALUMÍNIUM VÁZAS PAVILON SÁTOR

vattacukorkiraly.hupont.hu

69. disneyhercegnok.hu

► Ingyenes disney kifestők,disney háttérképek letöltése,Playmates disney baba rendelés, Disney kreatív, Repülj el te is a mesék varázslatos világába! Játsz te is ezekkel a bájos Hecegnőkkel! Éld át csodálatos történeteiket, gyönyörű meséket olvashatsz.

disneyhercegnok.hupont.hu

70. Scarlett..."Holnap új nap virrad"...

► Ha a könnyek záporként mossák el lépteid és hited, akkor se feledd : Örökké mégsem eshet...

scarlett.hupont.hu

71. Online dísznövény gondozás, minden ami virágról szól és Debrecen története!

► Szobanövények, kerti virágok és egyéb virágos témák! Debrecen város bemutatása milyen volt régen és most!

kryszta.hupont.hu

72. Gasztronómia

► Ételek,ahogy én készítem.

szalaydenes.hupont.hu

73. Erdély-Székelyföld- Árpád vendégház és csűrszálló Csekefalva

► SZÉKELYSZÁLLÁS,ERDÉLYISZÁLLÁS,SZÉKELY SZÁLLÁSLEHETŐSÉG,ERÉLYBE UTAZZ,TURIZMUS SZÉKELYFÖLDÖN,ERDÉLYI KÖRUT,HARGITAI SZÁLLÁSOK,OLCSÓ ERDELYI SZÁLLÁS,FALUSI TURIZMUS

szekely-szallashely.hupont.hu

74. SMart nails-műköröm

► Varázslatos MŰKÖRÖM és egy fontos részlet mindig tökéletes!Természetes hatású,vagy művészi -műköröm- körömerősítés, gel-lac, zselés lakk, manikür,japán manikür,csillámtetoválás,körömszabályozás(benőtt köröm)BS Spange,oktatás

smartnails.hupont.hu

75. olcsoregikonyvek.hupont.hu

► Olcsó, régi és új könyvek nagy választékban! Regények, krimik, zsebkönyvek, irodalmi művek, háborús történetek, kalandkönyvek, szerelmes regények, sorozatkönyvek

olcsoregikonyvek.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 10
Heti: 20
Havi: 289
Össz.: 38 520

Látogatottság növelés
Oldal: aion
gamefan - © 2008 - 2020 - aionbrutal.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »